چای عناب SECRETS

چای عناب Secrets

چای عناب Secrets

Blog Article

با زیرنظر گرفتن موش‌های صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلول‌های ایمنی معروف به سلول‌های نابودگر طبیعی شدند. این سلول‌ها قدرت نابودسازی سلول‌های مهاجم را داشتند.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

کسانی که داروهای مربوط به دیابت مانند انواع قرص‌ها قند خون و انسولین را مصرف می‌کنند، نباید عناب بخورند.

همچنین ورزشکاران می‌توانند قبل از فعالیت‌های سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کم‌آبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.

همچنین از دیگر خواص جوشانده عناب برای کودکان می‌توانیم به تقویت سیستم گوارش، تقویت هوش و حافظه، درمان سرفه ناشی از آلرژی، خواب بهتر و ... اشاره کرد.

یکی از خواص بی‌نظیر عناب، خواب راحت است. شما می‌توانید با مصرف عناب، به خوبی مشکل نخوابیدن خودتان را حل کنید، زیرا این میوه دارای خاصیت آرامش‌بخشی بسیار بی‌نظیری است که باعث آرامش خواص دمنوش عناب و چای ترش خیال شما می‌گردد.

طریقه مصرف کندر برای لاغری و کاهش وزن

در جدول زیر می‌توانید میزان مواد مغذی موجود در صدگرم عناب را بخوانید:

چربی: عناب منبع مناسبی از اسیدهای چرب ضروری است. بخش بزرگی از این چربی‌ها در عناب از اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل شده است.

با خواص جوانه گندم و اثر آن بر تقویت رشد بیشتر آشنا شوید !

در صورتی که با اختلال خواب مواجه باشید، می‌توانید با مصرف منظم این میوه، مشکل خود را تا حد زیادی حل کنید. در ادامه با خواص بیشتر عناب آشنا می‌شوید. هم چنین اگر قصد مشاهده قیمت و خرید عناب را دارید به سایت باریسکده و صفحه خرید عناب مراجعه کنید و عناب را با مناسب‌ترین قیمت تهیه نمایید.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

بنابراین یکی از مهم‌ترین خواص عناب خشک برای کلیه کمک به دفع سنگ کلیه از طریق افزایش میزان ادرار در فرد است.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page